Ga direct naar:

Aan de wetering

De Karekiet heeft naast de kampeerterreinen ook nog een terrein voor vaste staanplaatsen. Dit terrein is geschikt voor caravans en chalets.

 De Karekiet is een kleinschalig opgezette camping in Buren dat midden in de Betuwe ligt. Mensen komen naar deze camping voor rust in een groene omgeving.  Voorzieningen zoals een kantine, zwembad en andere attracties zult u hier dan ook niet aantreffen.

De camping maakt deel uit van een kampeerterrein (deels Natuurkampeerterrein) dat op een parkachtige manier is opgezet, dus geen asfaltwegen en alles zoveel mogelijk ingepast in een natuurlijke omgeving. Vanaf de camping zijn er verschillende mogelijkheden voor fietsen en wandelen. De directe omgeving van de camping wordt gekenmerkt door het stroomgebied van het riviertje de Linge. Ook zijn er prachtige recreatieplassen. Hier kan men genieten van diverse watersporten, de Linge is zeer geschikt voor een kanotocht.

Er is mogelijkheid om kano’s op de camping te huren. De Karekiet ligt vlak bij het eeuwenoude oranjestadje Buren. Als u interesse mocht hebben komt u gerust een keer langs om te kijken.

Snelkoppelingen